Information om nöjesnytt i Malmö

Nöjesnytt är en av de äldsta och mest väletablerade city- och nöjestidningarna i Sverige. Tidningen har givits ut gratis via tidningsställ sedan 1990. Första numret i Malmö såg dagens ljus under 2012. Ända sedan starten har vi satsat på spännande layout och intressanta reportage, gärna ur en annorlunda synvinkel. Förutom exklusiva intervjuer hittar du bl.a. kommande evenemang, hetaste modet och trenderna, intressanta restips, pulsen i stan´s nöjes- och kulturliv samt det senaste inom teknik, film, musik och spel. Allt med en stark lokal förankring.
Idag har Nöjesnytt har optimal tillgänglighet. Förutom den tryckta utgåvan ges Nöjesnytt numera även ut som gratisdistribuerad webbtidning samt gratis-app till mobil och surfplatta (Iphone, Ipad, Ipod-touch samt Android). Oavsett om man sitter på caféet och läser den tryckta utgåvan, sitter framför datorn, sitter på tåget med sin läsplatta eller väntar på bussen med sin mobil i handen kan man alltid ta del av Nöjesnytts alla reportage, evenemang och annonsörers erbjudanden.
Målgruppen som läser Nöjesnytt kallar vi den aktiva. Primärt i åldern 18-45 år. Det är dock inte alltid åldern som avgör läsandet utan intresset av evenemang och övrig intressant läsning. Tidningen riktar sig både till den bofasta befolkningen samt alla inresande och besökande.
Nöjesnytt ges även ut i Helsingborg, Växjö, Jönköping och Kalmar/Öland.

Antal utgåvor i Malmö: 7 st/år
Tryckt upplaga i Malmö: 20.000 ex /utgåva  (Totalt 100.000 ex i Helsingborg, Växjö, Jönköping, Kalmar och Malmö)

Distribution: Gratis via ungefär 80 tidningsställ i Malmö (Totalt över 450 tidningsställ i Helsingborg, Växjö, Jönköping Kalmar. och Malmö).
Tidningsställen är placerade på noga utvalda mötesplatser (krogar, caféer, restauranger, butiker, hotell  mm.)

Gratisprenumeranter av webbtidningen: Ca. 8.000 personer får kostnadsfritt Nöjesnytt Malmö direkt i sin mailbox vid varje utgivning. (Totalt över 40.000  gratisprenumeranter i Helsingborg, Växjö, Jönköping, Kalmar och Malmö). Annonserna i webbtidningen är dessutom länkade till varje annonsörs hemsida.

Kontakta

Här kan du komma i kontakt med Nöjesnytt. Tveka inte om du har synpunkter på innehållet i tidningen eller på nätet.
Prislista & utgivningsdatum

Försäljningschef - Projektansvarig

Peppe Lavré 
peppe@nojesnytt.se
0735-101805

Säljare

Mathias Haug
Mathias@nojesnytt.se
070-4194111
 

Produktion & Layout

Antonia Mondini
antonia@nojesnytt.se

Lena Färm
lena@nojesnytt.se

Materialadress

Nöjesnytt Malmö
peppe@nojesnytt.se